Remklauwen verven / kleuren

Wheels Direct heeft jaren lang ervaring met het kleuren van remklauwen. Wij werken op een manier waarmee de remklauwen gewoon gemonteerd blijven op de auto. Bij ons gaat kwaliteit altijd boven kwantiteit. Remklauwen worden bij ons met de hand geverfd, zodat elk stuk van de remklauw perfect wordt afgewerkt. Daarbij gebruiken wij alleen het beste materiaal, en worden de remklauwen in minimaal 3 lagen geverfd.

Het resultaat? Uniek, sportief en luxe! Geen roestige remklauwen look tussen de velgen en de auto krijgt een hele andere uitstraling. Het materiaal dat wij gebruiken is roestwerend, waardoor u geen zorgen meer heeft over corrosie op de remklauwen. Remklauwen op deze manier behandelen heeft dus vele voordelen!
 

Handig om te weten:

- Hou er rekening mee dat de auto 1 a 2 werkdagen bij ons moet blijven staan. Dit is nodig voor het uitharden van de verf. Zorg dus voor vervangend vervoer. 

- Uw auto staat veilig in ons pand door de maximale beveiliging van het terrein (Hekken, bewegingssensoren, lasers en camera's).

- U zult geen last meer hebben van roestvorming op de remklauwen.

- Bij aankoop van een set velgen ontvangt u €50,- korting op de remklauw behandeling! Staat uw gewenste set niet op onze webshop? Neem even contact op met ons, wellicht dat we die gewoon kunnen regelen in ons uitgebreide netwerk.

- Komt u samen met iemand om uw remklauwen te lakken? Dan krijgt u ook €50,- korting per auto.


Welke kleur kan ik kiezen?
Er zijn vele kleuren mogelijk voor uw remklauwen. De meest gebruikte kleuren voor onze klanten zijn: Rood, Blauw, Geel, Koper, Zwart en Groen. Gaat uw voorkeur uit naar een andere kleur? Neem contact met ons op! Dan kijken wij even naar de mogelijkheden.


Wat kost het lakken van mijn remklauwen?

Bij Wheels Direct kunnen wij uw remklauwen al naar wens afwerken voor €275,00 exclusief 21% BTW. Dit is inclusief het reinigen van de velgen, en de banden weer een nieuwe zwarte glans geven.

Samen sporten is samen fit zijn - Fit TogetherKom jij met 2 of meer auto's bij Wheels Direct om de remklauwen te lakken? Dan ontvang je €50,00 korting per auto!