Verzending & Montage

Afbeeldingsresultaat voor bezorg logo

Kunt u uw set niet ophalen? Wheels Direct gaat voor kwaliteit. Wij bezorgen dan ook uitsluitend zelf de set bij klanten of met onze vaste koerier! Zo weten wij zeker dat uw product niet beschadigd tijdens het transport. Verzending kan uitsluitend bij het vooraf betalen van de set en verzendkosten (€69,50 binnen Nederland & België).

Wij streven ernaar om uw set zo snel mogelijk te leveren. In de basis hanteren wij voor bezorging in Nederland: Op werkdagen vóór 15:00 besteld, binnen 3 werkdagen in huis.

Bezorging buiten Nederland is mogelijk, neem hiervoor contact met ons op!

Belangrijk

Zorg ervoor dat uw contact gegevens juist zijn ingevuld bij de bestelling. Wij nemen contact met u op om een geschikt bezorg moment te kiezen. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!


Hoe werkt de montage? 

Wheels Direct biedt montage aan. Dit kan montage van de aangekochte set zijn, of een winter/zomer wissel. Montage gebeurd uitsluitend bij Wheels Direct, dus niet (bij bezorging) op locatie. Wilt u de set bij ons gemonteerd hebben? Geef in het opmerking veld bij uw bestelling aan dat u de set gemonteerd wilt hebben. Dan nemen wij contact met u op voor een geschikt moment. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!